over 10 ÅRS ERFARING SOM GARTNER​

Fokus på god kundedialog

​skræddersyet løsning til dine behov

belægning udført af erfaren gartner

​Mangler du hjælp til en form for belægning? Det kan eksempelvis være, du drømmer om en ny indkørsel eller ny terrasse.

Uanset hvad dine ønsker og behov er, så står vi hos RW Service klar til at gøre vores bedste for at indfri dem. Vi ligger i Viby Sj. og varetager alle former for flisearbejde i Køge, Roskilde, Holbæk, Ringsted og andre områder på hele Sjælland.

Vi er en professionel gartner med mere end 10 års erfaring i branchen. Derfor er vi i stand til at tilbyde mange forskellige løsninger, hvorfor vi kan varetage både store og små opgaver. Vi har særligt gode kompetencer inden for belægning, hvor vi tilbyder:

  • Brolægning
  • Anlægning af forhave
  • Anlægning af terrasse
  • Anlægning af indkørsel
  • Granitbede
  • Stenbelægning
  • Almindelig belægning af terrasser, stier og bålsteder.

Har du brug for ejendomsservice, erhvervsrengøring eller haveservice til erhverv, så kan du altid indhente et tilbud og få en attraktiv aftale hos os.​

Hvad koster en ny indkørsel?

Den nøjagtige pris på en ny indkørsel afhænger af mange forskellige ting. Mulighederne inden for anlægning af indkørsel er nemlig mange, og derfor varierer vores priser fra opgave til opgave. Du kan dog være sikker på, at vi altid finder en så attraktiv pris som muligt, uanset hvad du har af behov til belægningen ved din nye indkørsel.

Hos os kommer kunderne altid i første række, og derfor sørger vi altid for at skræddersy en løsning, som passer til den individuelle kunde. Dette gælder, uanset om der er tale om en privat kunde, erhvervskunde, institution eller boligforening. Vi tilbyder desuden altid kompetent vejledning i forbindelse med lægning af fliser.

Kontakt os for et godt tilbud på belægning

Kunne du tænke dig at modtage et godt tilbud på flisebelægning, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi er altid klar med professionel hjælp og holdbare løsninger til alle slags kunder.


​Kontakt os for at høre mere på telefon: 24 22 22 57 eller på mail: rene@rwservice.dk​, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

forespørg om opgave

- Det er helt gratis!

Udfylder du formularen her på siden vender vi snarest tilbage med et godt tilbud på opgaven.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Se flere af mine ydelser til private

Vi får 5 ud af 5 på Facebook

​Vores kunder elsker os!

"Da vi valgte RW service til at omlægge vores forhave, valgte vi helt rigtig René er dygtig super effektiv og holder sine aftaler og kan kun give vores varmeste anbefalinger. udover det er han god til at komme med kreative og input til hvad man kan toppe det hele op med for at helheden hænger sammen." - Bettina H. K. Hansen

​"Vi er vildt glade for at vi valgte RW Service til at lave vores 92m2 “Gård” belægning. Alt er overholdt - Alle aftaler overholdt . Vi vil varmt anbefale RW til alle der kan bruge deres hjælp. 

Flot udført arbejde .....snor lige og meget pænt. Venlig hilsen" - Iben & Søren Thomsen

"Absolut topservice, René er bare en mand man kan regne med og så laver han virkelig et godt stykke arbejde."  - Lærke Weidich

OM rw service

Vi udfører alt inden for anlægsarbejde samt rengøring for både privat og erhverv. 

Vores priser er konkurrencedygtige, og du får altid et skræddersyet tilbud på opgaven.


​CVR: 40201785

Kontakt os

​Rw Service

​Åfløjen 10, 4130 Viby Sj.

Find vej via Google Maps

Telefon: 24 22 22 57 eller 42 76 76 08

E-mail: rene@rwservice.dk

fb32