over 10 ÅRS ERFARING SOM GARTNER​

Fokus på god kundedialog

​skræddersyet løsning til dine behov

Vedligeholdelse af grønne områder varetager vi gerne

​Har du brug for, at dine private eller virksomheds grønne arealer bliver passet og plejet? Så er du landet det rigtige sted.

Hos RW Service finder du en professionel anlægsgartner, som tilbyder professionel vedligeholdelse af grønne områderlige efter dine ønsker og behov. Vi servicerer kunder i og omkring Viby Sjælland, Roskilde, Holbæk, Ringsted samt resten af Sjælland.

Er slåning af græsplæne eller andre former for vedligeholdelse af grønne arealer en sur pligt for dig, så er du velkommen til at lade vores dygtige gartner løse opgaven for dig. Vi kan klare alle slags opgaver, og derfor bør du ikke tøve med at kontakte os for professionel hjælp.

Vi ønsker at være en fleksibel samarbejdspartner, og derfor gør vi altid vores bedste for at imødekomme vores kunders behov. Dette betyder blandt andet, at vi gerne laver en fast aftale om vedligehold hos dig, men at vi også gerne kommer ved enkelte opgaver.​

Vi tilbyder vedligeholdelse af grønne områderefter dine ønsker

Uanset om du mangler hjælp til en mindre eller større opgave, så kan du trygt lade os være din professionelle samarbejdspartner. Vi løser alle opgaver på den mest optimale måde, hvor du er sikret høj kvalitet. Nogle af vores primære arbejdsopgaver inden for vedligeholdelse af grønne områder er:

 • Græsslåning
 • Pasning af beplantning
 • Nyplantning i krukker og bede
 • Beskæring af buske og træer
 • Fældning af træer
 • Klipning af hæk
 • Fræsning
 • Fejning af flisearealer
 • Brænding, pilning og sprøjtning af ukrudt
 • Rullegræs​
 • Haveservice

Vi arbejder altid med et ønske om at belaste naturen mindst muligt, og derfor arbejder vi med batteridrevet værktøj. Dette er støjnedsættende og en bedre løsning for miljøet. I forhold til bortskaffelse af affald bliver alting kildesorteret og kørt på genbrugspladsen efter aftale.

Kontakt os for flere oplysninger

Ønsker du professionel hjælp til vedligeholdelse af grønne områdertil en billig pris? Så kontakt os gerne med det samme for at lave en aftale.

Vi kan kontaktes på telefon: 24 22 22 57 eller på mail: rene@rwservice.dk​, så vender vi tilbage snarest muligt.

forespørg om opgave

- Det er helt gratis!

Udfylder du formularen her på siden vender vi snarest tilbage med et godt tilbud på opgaven.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Se flere af mine ydelser til private

Vi får 5 ud af 5 på Facebook

​Vores kunder elsker os!

"Da vi valgte RW service til at omlægge vores forhave, valgte vi helt rigtig René er dygtig super effektiv og holder sine aftaler og kan kun give vores varmeste anbefalinger. udover det er han god til at komme med kreative og input til hvad man kan toppe det hele op med for at helheden hænger sammen." - Bettina H. K. Hansen

​"Vi er vildt glade for at vi valgte RW Service til at lave vores 92m2 “Gård” belægning. Alt er overholdt - Alle aftaler overholdt . Vi vil varmt anbefale RW til alle der kan bruge deres hjælp. 

Flot udført arbejde .....snor lige og meget pænt. Venlig hilsen" - Iben & Søren Thomsen

"Absolut topservice, René er bare en mand man kan regne med og så laver han virkelig et godt stykke arbejde."  - Lærke Weidich

OM rw service

Vi udfører alt inden for anlægsarbejde samt rengøring for både privat og erhverv. 

Vores priser er konkurrencedygtige, og du får altid et skræddersyet tilbud på opgaven.


​CVR: 40201785

Kontakt os

​Rw Service

​Åfløjen 10, 4130 Viby Sj.

Find vej via Google Maps

Telefon: 24 22 22 57 eller 42 76 76 08

E-mail: rene@rwservice.dk

fb32