over 10 ÅRS ERFARING SOM GARTNER​

Fokus på god kundedialog

​skræddersyet løsning til dine behov

Om rw Service

Hvorfor skal du vælge lige netop os?

Erfaring

​Hænderne har altid været godt skruet på, og det kommer til udtryk i mit arbejde. Jeg har over 10 års erfaring som gartner, og jeg har løbende taget kurser for at tilføje nye kompetencer til min service.

Kvalitet

For at tilbyde mine kunder den bedst mulige service, har jeg et stort netværk af faste samarbejdspartnere, der består af gartnere, tømrer, smede, murer og maler. Det sikrer høj kvalitet, på det udførte arbejde.

Service

I mit arbejde holder jeg meget af kundekontakten, og som kunde vil du altid modtage god rådgivning og service. Derudover kommer jeg gerne ud for at hjælpe, vejlede og følge op på de nye projekter.

Over 10 års erfaring inden for havebranchen

I by og på land - Jeg udfører service for private- og erhvervskunder på hele Sjælland. RW Service drives af René Madsen. Hænderne har altid været godt skruet på, og det kommer til udtryk i mit arbejde. Jeg har over 10 års erfaring som gartner, og jeg har løbende taget kurser for at tilføje nye kompetencer til min service, da det er dumt at dø nysgerrig. Inden jeg startede selvstændig, arbejdede jeg for en anlægsgartner i 10 år.

I mit arbejde holder jeg meget af kundekontakten, og som kunde vil du altid modtage god rådgivning og service. Derudover kommer jeg gerne ud for at hjælpe, vejlede og følge op på de nye projekter. Når jeg kommer ud til dig, vil du møde en glad og smilende mand, som altid har ja-hatten på.

En af kerneværdierne hos RW Service er, at det altid er kunden, som har ret. Det handler netop om, at gøre mine kunder tilfredse, ved at levere et godt stykke arbejde. Det har ledt til, at jeg har over 70 tilfredse private kunder og to faste erhvervskunder.

For at levere den bedst mulige service til dig som kunde, har jeg valgt at optimere mit værktøj med batteridrevne redskaber. Således nedsættes støjniveauet og det er bedre for miljøet, da vi skal værne om naturen. Jeg har valgt at arbejde mere miljøvenligt, men i visse tilfælde er der behov for, at der bruges sprøjtemidler. Derudover handler det også om, hvad du som kunder har af ønsker til servicen. Det samme gælder for rengøringsservicen, da jeg prioriterer et sundt og trygt miljø for mine kunder, ved at anvende miljørigtige rengøringsartikler så vidt muligt.

RW Service ønsker at tilbyde en fuldendt pakkeløsning inden for vedligeholdelse af både inde og ude arealer. Jeg udarbejder forårstilbud inden for vedligeholdelse af grønne områder, samt rengøring hos private- og erhvervskunder. Der tilbydes også andre servicer i form af ad hoc-opgaver såsom tømning og rengøring af dødsboer.

Ring og få et rigtig godt tilbud, som er skræddersyet til dine behov - prisen er helt i bund.

forespørg om opgave

- Det er helt gratis!

Udfylder du formularen her på siden vender vi snarest tilbage med et godt tilbud på opgaven.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi får 5 ud af 5 på Facebook

​Vores kunder elsker os!

"Da vi valgte RW service til at omlægge vores forhave, valgte vi helt rigtig René er dygtig super effektiv og holder sine aftaler og kan kun give vores varmeste anbefalinger. udover det er han god til at komme med kreative og input til hvad man kan toppe det hele op med for at helheden hænger sammen." - Bettina H. K. Hansen

​"Vi er vildt glade for at vi valgte RW Service til at lave vores 92m2 “Gård” belægning. Alt er overholdt - Alle aftaler overholdt . Vi vil varmt anbefale RW til alle der kan bruge deres hjælp. 

Flot udført arbejde .....snor lige og meget pænt. Venlig hilsen" - Iben & Søren Thomsen

"Absolut topservice, René er bare en mand man kan regne med og så laver han virkelig et godt stykke arbejde."  - Lærke Weidich

OM rw service

Vi udfører alt inden for anlægsarbejde samt rengøring for både privat og erhverv. 

Vores priser er konkurrencedygtige, og du får altid et skræddersyet tilbud på opgaven.


​CVR: 40201785

Kontakt os

​Rw Service

​Åfløjen 10, 4130 Viby Sj.

Find vej via Google Maps

Telefon: 24 22 22 57 eller 42 76 76 08

E-mail: rene@rwservice.dk

fb32