over 10 ÅRS ERFARING SOM GARTNER​

Fokus på god kundedialog

​skræddersyet løsning til dine behov

Erhvervsrengøring er vi kompetente til at udføre

​Mangler du hjælp til kontorrengøring eller trappevask i virksomheden? Så kan du med fordel kontakte RW Service for professionel hjælp.

Vi er et kompetent firma med mange års erfaring inden for erhvervsrengøring, og derfor kan vi være behjælpelige med enhver opgave. Vi er beliggende i Viby SJ. men dækker primært områderne Køge, Roskilde, Holbæk, Ringsted og resten af Sjælland.

RW Service er en virksomhed, hvor vi tilpasser vores service til de behov, som du som virksomhed måtte have. Vi udfører gerne erhvervsrengøring, så du ikke skal tænke på det i en travl hverdag. Du kan med fordel overlade alt rengøringsarbejdet til os, så du har mere tid til dit arbejde. Tøv med andre ord aldrig med at kontakte os for kompetent hjælp.​

Vi tilbyder erhvervsrengøringefter dine behov

Vores professionelle firma har brede kompetencer inden for rengøring til erhverv. Det betyder, at vi kan tage os af både simple og komplicerede opgaver, afhængigt af lige netop dine ønsker og behov.

Vi tilbyder rengøring af dine erhvervslokaler inden for:

  • Rengøring af kontorer
  • Rengøring af personalefaciliteter
  • Grundig rengøring
  • Hovedrengøring
  • Rengøring efter håndværkere
  • Rengøring inden aflevering og indflytning
  • Rengøring af skurvogne
  • Vask af trapper
  • Viceværtfunktion.

Hvis du ønsker, at vi kommer uden for almindelig arbejdstid, kan det sagtens aftales. Fleksibilitet er nemlig en af kerneværdierne hos os. Derudover går vi op i, at du og dine medarbejdere skal trives i et godt og sundt indeklima. I forbindelse med erhvervsrengøring anvender vi derfor miljørigtige rengøringsartikler så vidt muligt.

Husk, at du også til enhver tid kan få lave en aftale med os til ejendomsservice, belægning eller haveservice

Kontakt os for at lave en aftale om erhvervsrengøring

Vi leverer også engangsservice, håndsæbe og papirvarer med mere, hvis det ønskes. Har din virksomhed et ønske om, at der bliver tømt opvaskemaskine, kan det sagtens aftales. Vi er her for at gøre det nemmere for dig og din virksomhed.

Kunne du tænke dig at høre mere om vores priser, eller har du spørgsmål til vores trappevasker, så kontakt os gerne med det samme. Vi kan kontaktes på telefon: 24 22 22 57 eller på mail: rene@rwservice.dk​, så vender vi tilbage med flere informationer og et godt tilbud på erhvervsrengøringhurtigst muligt.

forespørg om opgave

- Det er helt gratis!

Udfylder du formularen her på siden vender vi snarest tilbage med et godt tilbud på opgaven.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Se flere af mine ydelser til erhverv

Vi får 5 ud af 5 på Facebook

​Vores kunder elsker os!

"Da vi valgte RW service til at omlægge vores forhave, valgte vi helt rigtig René er dygtig super effektiv og holder sine aftaler og kan kun give vores varmeste anbefalinger. udover det er han god til at komme med kreative og input til hvad man kan toppe det hele op med for at helheden hænger sammen." - Bettina H. K. Hansen

​"Vi er vildt glade for at vi valgte RW Service til at lave vores 92m2 “Gård” belægning. Alt er overholdt - Alle aftaler overholdt . Vi vil varmt anbefale RW til alle der kan bruge deres hjælp. 

Flot udført arbejde .....snor lige og meget pænt. Venlig hilsen" - Iben & Søren Thomsen

"Absolut topservice, René er bare en mand man kan regne med og så laver han virkelig et godt stykke arbejde."  - Lærke Weidich

OM rw service

Vi udfører alt inden for anlægsarbejde samt rengøring for både privat og erhverv. 

Vores priser er konkurrencedygtige, og du får altid et skræddersyet tilbud på opgaven.


​CVR: 40201785

Kontakt os

​Rw Service

​Åfløjen 10, 4130 Viby Sj.

Find vej via Google Maps

Telefon: 24 22 22 57 eller 42 76 76 08

E-mail: rene@rwservice.dk

fb32