over 10 ÅRS ERFARING SOM GARTNER​

Fokus på god kundedialog

​skræddersyet løsning til dine behov

Ejendomsservice tilbydes af professionelt firma

​Hos RW Service tilbydes ejendomsservicehos boligforeninger.

Vi har stor erfaring med at varetage vedligeholdelse af inde- og udearealer, og derfor kan du med fordel lade os være din kommende vicevært. Vi servicerer typisk kunder fra Køge, Ringsted, Holbæk og Roskilde, men kommer også gerne på hele Sjælland. Vi ligger til i Viby Sjælland.

Vi er et professionelt firma med mere end 10 års erfaring med viceværtservice. Derfor er vi i stand til at varetage opgaven, så dine ønsker og behov indfries. Fleksibilitet er en kerneværdi hos RW Service, da vores kunders ønsker og behov bliver vægtet højt. Der er heri mulighed for at få skræddersyet den udførte service på baggrund af din boligforenings ønsker.

Vi har brede kompetencer inden for ejendomsservice

Vi kan tilbyde hjælp til mange forskellige opgaver i forbindelse med ejendomsservice. Det gælder alt fra almindelig oprydning og vedligehold til hjælp ved akutte opgaver. Vi tilbyder rengøring, uanset om det er tomme boliger, som skal rengøres efter flytning eller efter håndværkere inden indflytning.

Hos os kan du forvente konkurrencedygtige priser og god service hele vejen rundt. Vi går meget op i at gøre alle vores kunder tilfredse. Derudover ønsker vi at belaste naturen mindst muligt, hvorfor vi arbejder med batteridrevet værktøj og så miljøvenlige rengøringsartikler som muligt. Du kan derfor med fordel lade vores gårdmand stå for ejendomsservicehos dig.

Kontakt os for at høre nærmere Vi løser også meget gerne andre opgaver efter aftale. Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde af ejendomsservice, så du er altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere. Vi kan kontaktes på telefon: 24 22 22 57 eller på mail: rene@rwservice.dk​, så hører du fra os hurtigst muligt.

forespørg om opgave

- Det er helt gratis!

Udfylder du formularen her på siden vender vi snarest tilbage med et godt tilbud på opgaven.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi får 5 ud af 5 på Facebook

​Vores kunder elsker os!

"Da vi valgte RW service til at omlægge vores forhave, valgte vi helt rigtig René er dygtig super effektiv og holder sine aftaler og kan kun give vores varmeste anbefalinger. udover det er han god til at komme med kreative og input til hvad man kan toppe det hele op med for at helheden hænger sammen." - Bettina H. K. Hansen

​"Vi er vildt glade for at vi valgte RW Service til at lave vores 92m2 “Gård” belægning. Alt er overholdt - Alle aftaler overholdt . Vi vil varmt anbefale RW til alle der kan bruge deres hjælp. 

Flot udført arbejde .....snor lige og meget pænt. Venlig hilsen" - Iben & Søren Thomsen

"Absolut topservice, René er bare en mand man kan regne med og så laver han virkelig et godt stykke arbejde."  - Lærke Weidich

OM rw service

Vi udfører alt inden for anlægsarbejde samt rengøring for både privat og erhverv. 

Vores priser er konkurrencedygtige, og du får altid et skræddersyet tilbud på opgaven.


​CVR: 40201785

Kontakt os

​Rw Service

​Åfløjen 10, 4130 Viby Sj.

Find vej via Google Maps

Telefon: 24 22 22 57 eller 42 76 76 08

E-mail: rene@rwservice.dk

fb32